De zon begint weer te schijnen en de mooiste maanden van het jaar staan voor de deur. Nu is de tijd om stijlvolle schoenen, sneaker of slippers van Travelin' in te slaan met hoge kortingen. De slippers en schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig gelood leder en hebben een natuur rubberen zool. Je koopt al een paar vanaf slechts 69,95 euro.

Bestel hier de Travelin'-collectie met korting.

Travelin’ werkt zoveel mogelijk met natuurlijke materialen, zoals echt wild, leer en katoen. Bovendien werkt Travelin' altijd met de laatste techniek, daar waar de functionaliteit het vereist (waterdicht).

Londen collectie - mannen

De schoenen uit de London-serie zijn het hele jaar door geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. De London-schoen is voorzien van een klassieke zool met daaronder een dun rubberen loopvlak. Deze is stijlvast, isolerend en komt de grip ten goede bij alle soorten ondergronden.

  • Beschikbaar in verschillende kleuren waaronder: Light Brown, Dark Brown, Light Grey en meer
  • Beschikbaar in verschillende maten
  • Prijs: van 159,95 euro voor 69,95 euro
  • Bestel hier je Londen schoenen

Travelin' Londen-serie

Bordeaux, Marseille en Paris collectie - vrouwen

Deze damesschoenen van Travelin’ zijn de echte klassiekers en onmisbaar voor in je schoenencollectie. Deze schoenen zijn handgemaakt in Europa en vervaardigd uit natuurlijke materialen. De binnenkant heeft een lederen voering en een lederen voetbed.

Travelin' Bordeaux-, Marseille- en Paris-collectie

Moulins en Roanne collectie - vrouwen

De Roanne- en Moulins-sneakers zijn volwaardige leden van de casual damescollectie van Travelin’. Uniek aan deze damesschoenen is de geheel lederen binnenzijde en de stijlvaste buitenzool. Deze zool heeft een goede afwikkeling, een uitstekende grip en optimaal comfort tijdens het lopen.

De kracht van Travelin'

  • Hoogwaardig gelooid leder
  • Geheel leren binnenzijde
  • Uitneembaar voetbed
  • Natuur rubberen profielzool

Travelin' Moulins- en Roanne-collectie