Alleen al om de mooie bloesem wilt u fruitbomen in de tuin of op het balkon hebben, maar echt fruit uit eigen tuin is natuurlijk het mooiste en het lekkerste wat er bestaat.

Bestel hier de fruitbomen.

Wat uniek is aan deze bomen is dat ze na het eerste jaar in de tuin al beginnen met vruchtvorming. U hoeft dus niet minstens vijf jaar te wachten voordat de eerste vruchten aan de bomen verschijnen. De bomen zijn gekweekt in potten. Ze hebben daardoor al een fatsoenlijke kluit met wortels en kunnen met gaan groeien zodra ze bij u in de tuin staan.Deze bomen zijn geënt op een onderstam die ervoor zorgt dat de bomen niet te hoog en ‘smal’ blijven. Vandaar dat ze de naam Pilaar-fruitbomen krijgen. De bomen dragen hun fruit dicht aan de stam. Met regelmatig snoeien creëer je een pilaar van fruit. De fruitbomen zijn ideaal voor kleinere tuinen, balkons en terrassen.

In de set bevinden zich 4 soorten:

  • Kers "Stella" De 'Stella' is een grote, zoete, sappige kers. Hij bloeit in april, mei met mooie lichtroze bloesem. De pluktijd van deze lichtrode kersen is half juli.
  • Pruim "Black Amber" Lievelingsfruit van de Nederlands! Ruimte besparende zuil voor kleine tuinen, terrassen en balkonnen. Rijkdragende kwaliteit die heerlijke en gezonde vruchten te bieden heeft. De grote vruchten smaken heerlijk zoet. Goed vruchtdragend. Wordt afhankelijk van snoei ongeveer 2,5 meter hoog. Ideaal voor kolommen voor kleine tuinen, balkons en terrassen, compacte groeiwijze, Veel fruit per jaar, Zoete smaak, zelf bestuivend.
  • Peer "Doyenné du Comice" 'Doyenné du Comice' is een oud Frans perenras (1840)dat na de Conference peer wel het meest bekend is in onze regionen. Middelgrote tot grote handpeer, groen tot bruinrood aan zonnezijde, zeer saprijk, smeltend wit vruchtvlees, fijne smaak, Pluktijd - eind september - begin oktober - in koelcel te bewaren tot april.
  • Appel "Braeburn" Braeburn is een appelras afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Dit ras is zeer populair in de winkel door zijn heerlijk zachtzure smaak. De appel is stevig en kan lang worden bewaard. Rijkdragende topkwaliteit die heerlijke en gezonde vruchten te bieden heeft. De Braeburn appel heeft het hoogste vitamine C gehalte van alle appels. De appel heeft een knapperig, stevig vruchtvlees en is goed vruchtdragend. Wordt afhankelijk van snoei ongeveer 2,5 meter hoog.