Zelfs in de koudste nachten blijf je lekker warm onder een donzen dekbed van Ten Cate. 60 procent eendendons en 40 procent eendenveren zorgen voor een ultiem comfortabel en luxe gevoel. Het dekbed bestaat uit twee delen: een luchtig zomerdeel en een dikker herfst-/lentedeel. Samen maak je van deze delen een heerlijk warm winterdekbed. Verkrijgbaar in afmetingen 140x220 en 240x220 centimeter vanaf slechts 99,95 euro.

Bestel hier je Ten Cate dekbed.

De dekbedden worden geleverd in een luxe draagtas zodat gedurende de seizoenen de verschillende delen gemakkelijk op te bergen zijn.

  • Afmeting: 140x220 centimeter
  • Vulgewicht: 550 gram (herfst/lente) en 330 gram (zomer)
  • Afmeting: 240x220 centimeter
  • Vulgewicht: 880 gram (herfst/lente) en 550 gram (zomer)

Combineer je dekbed met een halfdonzen Ten Cate hoofdkussen

Het hoofdkussen (1000 gram) is gevuld met 15 procent eendendons en 85 procent eendenveren. Dit kussen is stevig, maar toch veerkrachtig. Het neemt gemakkelijk vocht op én is tegelijk lucht doorlatend. Bestel deze Ten Cate producten nu met hoge korting voor een nog fijnere nachtrust.

Meer informatie

Ten Cate dekbed

De dons producten van Ten Cate zijn RDS-gecertificeerd, dwang voederen en levend plukken zijn hierdoor uitgesloten. De gehele productieketen, van boerderij tot eindproduct, wordt daarop periodiek gecontroleerd door het onafhankelijke certificeringsorgaan Control Union. Tevens moet het dons traceerbaar zijn door de gehele keten. Enkel producten die voldoen aan deze eisen mogen het RDS logo dragen.