Word makkelijker, frisser en energieker wakker met natuurlijk licht van deze Wake Up Light. Door het super strakke en dunnen design past het makkelijk op je nachtkastje. Nu van 59,99 euro voor 32,95 euro, inclusief gratis verzendkosten.

Bestel hier je wake up light.

Sunrise & Sunset simulation

Deze lichtwerker zal het werk doen om je natuurlijk te wekken. Middels een verhelderend licht van 1 tot100 procent zal jouw kamer geleidelijk verlicht worden. Zo word je uitgenodigd voor een frisse en energieke dag na een diepe slaap. Ook zal de wekker 's nachts het tegenovergestelde doen bij zonsondergang om je te helpen in een natuurlijke slaap te vallen

6 natuurlijke sounds en FM Radio

Wordt wakker met zonlicht en diverse natuurlijke geluiden, zoals vogels, bossen of zeegolven. Of stem af op je  favoriete FM-radiokanaal  als alarmgeluid. 

6 kleuren met verstelbare helderheid

Er zijn zes kleurenlampen en een verstelbaar warm licht die je kunt kiezen om uw kamer te verlichten. Je kunt het kleurlicht instellen om automatisch van kleur te wisselen of kiezen voor een favoriete kleurstand om jouw kamer te verlichten. Het warme licht heeft tien helderheidsniveaus, die passen bij alle situaties van jouw gemoedstoestand.

Productspecificaties

  • Gewicht: 290 gram
  • Batterijen niet inbegrepen (3x AAA)
  • DC 5V USB charging
  • FM radio 88-108mHZ
  • Afmetingen: 170x93 milimeter