Holland Zingt Hazes keert terug. Al voor de zevende keer op rij wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot kroeg voor het grootste meezingfestijn van Nederland. Bij elke twee tickets ontvang je een gratis parkeerkaart voor een van de parkeergarages bij de Ziggo Dome. Zo kan jij zonder stress genieten van Holland Zingt Hazes.

Bestel hier je tickets.

Holland Zingt Hazes - een ode aan de legendarische volksheld. Voor het eerst in de geschiedenis van Holland Zingt Hazes een uniek optreden van André Hazes in duet met het hologram van zijn vader. De ontwikkeling van het hologram is inmiddels zo ver dat André wellicht zijn vader kan omarmen. Het zal letterlijk dichterbij dan ooit voelen doordat de artiesten voor het eerst in een – in the-round setting alle grote Hazes hits ten gehore brengen. Dit betekent dat je rondom het podium staat en de artiesten bijna aan kunt raken. Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule; alle grote Hazes-hits, een keur aan bekende artiesten, de grootste kroeg van Nederland en een avond heel hard meezingen. Kortom: een heerlijk avond feest.

  • Waar: Ziggo Dome, Amsterdam
  • Prijs: vanaf 75,40 euro. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal 2,90 euro transactiekosten en/of 3,50 euro verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht*
  • Wanneer: vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019
  • Bestel hier je tickets

* Per twee tickets ontvang je een week voor het event het parkeerticket (eticket) voor P1, P2 of P-Dome. Dit eticket kan bij het inrijden, bij de slagboom, bij de parkeerwachter worden gescand. Inrijden kan vanaf 4 uur voor het evenement / uitrijden tot 2 uur na het evenement. Geen parkeerkaart (extra) nodig? Boek dan een ticket zonder parkeerkaart. Geldig op veld, 1e en 2e rang tickets. 

Ieder weekend NUshop aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de NUshop nieuwsbrief.