Bonsai boom inclusief voeding van 60,95 euro voor 34,90 euro

De Ficus Ginseng Bonsai boom XL is een prachtige plant die groeit in het zuiden van China en Maleisie. De bonsai past perfect in verschillende huisstijlen. Koop de bonsai boom inclusief Pokon Bonsai voeding van 60,95 euro voor slechts 34,90 euro, inclusief 4,95 euro verzendkosten.

Bestel hier je bonsai.

De Ficus Ginseng XL is maar liefst 55 tot 65 centimeter hoog en staat bekend om zijn mooie S-vorm. De plant, met zijn diepgroene kleur, staat binnen elk interieur, van modern en trendy tot stijlvol en klassiek. De bonsai is heel gemakkelijk te onderhouden; 1 keer per week wat water en Pokon Bonsai voeding. En je hoeft geen knipgrage vingers te hebben want 1 keer per jaar de bladeren snoeien houdt de Ficus mooi in model.

Bijzonderheden: Wordt geleverd met Pokon Bonsai voeding fles van 250 mililiter. Aangegeven hoogte is inclusief pot. Bonsai boom wordt in plastic pot geleverd, sierpot van de foto is niet inbegrepen. Bonsai + Pokon voeding worden binnen 7 werkdagen thuisbezorgd. LET OP: Ruilen of retourneren van de Bonsai + Pokon voeding is niet mogelijk.

Lees meer over:

NUshop nieuwsbrief

Tip de redactie