Tickets voor musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt vanaf 24,15 euro

Iedereen kent de bekende nummers als: 'Margootje en 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag'. Dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Boek nu je ticket en ontvang de servicekosten à 6,85 euro per kaart cadeau.

Bestel hier je tickets.

De met vier Musical Awards bekroonde musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Annie, gespeeld door Simone Kleinsma, blikt samen met haar zoon Flip, gespeeld door William Spaaij, terug op haar leven vol hoogte-, maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland. 

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is een prachtige voorstelling die net als het werk van Annie M.G. Schmidt behoort tot het cultureel erfgoed van Nederland.

  • Waar: DeLaMar Theater, Amsterdam
  • Prijs: vanaf 24,15 euro, afhankelijk van rangnummer. De getoonde ticketprijzen zijn exclusief 1,80 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,50 euro voor reguliere postverzending) per boeking
  • Wanneer: tot en met 27 oktober 2018
  • Bestel hier je tickets

Ieder weekend NUshop aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de NUshop nieuwsbrief.

NUshop nieuwsbrief

Tip de redactie