Ontvang een gratis rang-upgrade voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Iedereen kent de bekende nummers als: 'Margootje en 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag'. Dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Boek nu je ticket en ontvang een gratis rang-upgrade. Je bestelt dan een 1e rang ticket voor de prijs van een 2e rang ticket.

Bestel hier je tickets.

De met vier Musical Awards bekroonde musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Annie, gespeeld door Simone Kleinsma, blikt samen met haar zoon Flip, gespeeld door William Spaaij, terug op haar leven vol hoogte-, maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland. 

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is een prachtige voorstelling die net als het werk van Annie M.G. Schmidt behoort tot het cultureel erfgoed van Nederland.

  • Locatie: DeLaMar Theater, Amsterdam.
  • Prijs: vanaf 31 euro, afhankelijk van rangnummer. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief 1,80 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,50 euro voor reguliere postverzending) per boeking.
  • Geldigheid: de voorstellingen zijn van 30 mei tot en met 29 juli 2018.

Ieder weekend NUshop aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de NUshop nieuwsbrief.

Lees meer over:
Tip de redactie