Iedereen kent de bekende nummers als: 'Margootje en 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag'. Dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Boek nu je kaarten via NU.nl en ontvang tot € 15,- voordeel per kaart!

 

Bestel hier je tickets.

Wil je optimaal genieten van deze voorstelling en heel dicht op het podium zitten? NU.nl biedt eersterangs kaarten aan al vanaf 39 euro. 

De met vier Musical Awards bekroonde musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Annie, gespeeld door Simone Kleinsma, blikt samen met haar zoon Flip, gespeeld door William Spaaij, terug op haar leven vol hoogte-, maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland. 

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is een prachtige voorstelling die net als het werk van Annie M.G. Schmidt behoort tot het cultureel erfgoed van Nederland.

  • Waar: DeLaMar Theater, Amsterdam
  • Prijs: vanaf 29 euro, afhankelijk van rangnummer. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,80 transactiekosten en maximaal € 3,50 verzendkosten per bestelling.
  • Wanneer: tot en met december 2018
  • Bestel hier je tickets

Ieder weekend NUshop aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de NUshop nieuwsbrief.