Iedereen kent de bekende nummers als 'Margootje en 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag'. Dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. De musical stopt definitief op 13 januari 2019, dus wees er snel bij en bestel tickets met voordeel tot wel 15 euro per ticket.

Bestel hier je tickets.

De met vier Musical Awards bekroonde musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Annie, gespeeld door Simone Kleinsma, blikt samen met haar zoon Flip, gespeeld door William Spaaij, terug op haar leven vol hoogte-, maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland. 

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is een prachtige voorstelling die net als het werk van Annie M.G. Schmidt behoort tot het cultureel erfgoed van Nederland.

  • Waar: DeLaMar Theater, Amsterdam
  • Prijs: vanaf 29 euro, afhankelijk van rangnummer. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,80 euro transactiekosten en maximaal 3,50 euro verzendkosten per bestelling.
  • Wanneer: geselecteerde voorstellingen tot en met 10 januari 2019
  • Bestel hier je tickets

Ieder weekend NUshop aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de NUshop nieuwsbrief.