Ga met 5 euro korting naar Urban Music Festival OH MY!

Op zaterdag 30 juni komt OH MY! Music Festival naar het Arenapark Amsterdam. Niet alleen krijg je 5 euro korting op je ticket, maar daarnaast krijg je ook nog eens 7,50 euro korting om te besteden bij Thuisbezorgd.nl. Met optredens van onder andere Big Sean, Wiz Khalifa, T-Pain en BOEF.

Bestel hier je tickets.

Ook dit jaar zijn er nationale en internationale artiesten verdeeld over maar liefst vier stages. De line-up bestaat verder uit French Montana, Stefflon Don, Mario, Bobby Valentino, Jonna Fraser, Frenna, SBMG en Josylvio.

  • Locatie: Arenapark, Amsterdam.
  • Prijs: van 62,95 euro voor 57,95 euro.
  • Geldigheid: OH MY! Music Festival is op zaterdag 30 juni 2018.
  • Actievoorwaarden Thuisbezorgd.nl: Deze vouchercode ter waarde van 7,50 euro is te besteden op www.thuisbezorgd.nl of in de mobiele apps van Thuisbezorgd.nl. Minimum bestelbedrag 15 euro. Eventueel resterend bedrag dient online te worden voldaan via iDEAL, PayPal of creditcard. Geldig tot en met 31-12-2018. Vouchercode kan niet worden ingewisseld voor contant geld of gebruikt worden in combinatie met een andere kortingscode. Thuisbezorgd.nl behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren in geval van fraude. Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice via info@thuisbezorgd.nl

Ieder weekend NUshop aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de NUshop nieuwsbrief.

Lees meer over:
Tip de redactie