Krijg bij SpaceXperience een gratis ticket voor ruimtevaartmuseum Space Expo

Na het succes van vorig jaar komt op 3 november het grootse ruimtespektakel SpaceXperience LIVE 2018 terug in de Ziggo Dome met als thema Into the Future. Bestel nu kaarten via de NUshop en je krijgt gratis een kaartje voor hét ruimtevaartmuseum Space Expo.

Bestel hier je tickets

Een spectaculaire show rondom astronaut André Kuipers, waarbij met de allernieuwste technieken en special effects een universum vol sterren, planeten en andere buitenaardse objecten wordt gecreëerd. Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het voelt om een raketlancering te beleven, naar de planeten te vliegen of om astronaut te zijn? Dan is dit je kans. Na deze indrukwekkende show heeft de ruimte geen geheimen meer voor jou.

Space Expo

Dit is hét ruimtevaartmuseum van Nederland en bezoekerscentrum van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA in Noordwijk. Jong en oud leert hier alles over bekende astronauten, verre planeten en prachtige Melkwegstelsels. Laat je inspireren en kom alvast in de stemming.

  • Locatie SpaceXperience 2018: Ziggo Dome, Amsterdam.
    Locatie Space Expo: Noordwijk.
  • Prijs: vanaf 35,40 euro. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief 6,40 euro servicekosten. Je ontvangt 1 e-ticket welke uitgeprint meegenomen dient te worden naar Space Expo en SpaceXperience 2018 – Into The Future LIVE.
  • Wanneer: SpaceXperience is op zaterdag 3 november 2018. De actie is geldig op premium zitplaatsen, rang 1, rang 2 en rang 3 tickets.
    Space Expo tickets zijn geldig van 1 maart tot en met 4 november 2018.

Ieder weekend NUshop aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de NUshop nieuwsbrief.

Lees meer over:

NUshop nieuwsbrief

Tip de redactie