AMSTERDAM - Frontman Steven Tyler verlaat Aerosmith toch niet. De gemoederen tussen de oude rockers zijn kennelijk bedaard. "Ik ga niet weg bij Aerosmith", riep de frontman dinsdag tijdens een concert in New York.

Fans legden zijn woorden vast en plaatsten beelden op internet. De 61-jarige artiest zei vorige week tegen Classic Rock Magazine dat hij solo verder wil gaan. Gitarist Joe Perry liet eerder al weten dat de oude rockers nauwelijks meer contact met elkaar hebben.

Perry schreef maandag nog op zijn Twitterpagina dat de band op zoek is naar een nieuwe zanger. Maar het tij is kennelijk gekeerd.

Joe Perry

Tyler zong onverwachts een nummer mee tijdens een optreden van de band van gitarist Joe Perry, The Joe Perry Project. Of het heel gezellig gaat worden op de bühne is nog maar de vraag. "Jij bent een man van vele kleuren, maar ik ben de regenboog", riep Tyler tegen Perry.

Aerosmith, dat in 1969 werd opgericht, groeide uit tot een van de bekendste rockbands ter wereld. Grote hits van de rockers zijn onder meer 'Love in an Elevator', 'Walk this Way' and 'Walk the Dog'.