DELFT - Alain Clark en zijn band staan in het voorprogramma van Symphonica in Rosso op 16 en 17 oktober in het Gelredome in Arnhem.

De Nederlandse zanger is speciaal gevraagd door Diana Ross en zal ook een duet met haar zingen, liet Mojo Concerts woensdag weten.

Alain Clark is ''meer dan vereerd'' met het verzoek. ''Door zijn Motown-roots is hij een groot fan van Diana Ross'', aldus Mojo. Clark komt niet alleen met zijn eigen band, maar neemt ook zijn vader Dan Clark mee. Met hem zingt Alain het duet Father & Friend.

Borsato

De concerten van Diana Ross leken op losse schroeven te staan na het faillissement van The Entertainment Group, het entertainmentbedrijf van onder anderen Marco Borsato.

De zanger en enkele collega's geven later deze maand twee concerten in het Gelredome om Symphonica in Rosso te kunnen bekostigen. De twee concerten van Marco Borsato & Friends waren in een mum van tijd uitverkocht.

De show van Diana Ross op zaterdag 17 oktober is eveneens uitverkocht. Voor het optreden van een dag eerder zijn volgens Mojo Concerts nog wel kaarten beschikbaar.