NEW YORK - Adam Goldstein, beter bekend als dj AM, is vrijdag dood gevonden in zijn appartement in New York. Dat meldden Amerikaanse media die zich baseren op politiebronnen.

Vrienden hadden al dagen niets van de diskjockey gehoord en alarmeerden de politie. Agenten vonden de 36-jarige Goldstein dood in zijn bed, meldde de New York Post.

Volgens de Post en TMZ.com heeft de politie medicijnenpotjes en een crackpijpje in de buurt van het lichaam aangetroffen.

Dj AM heeft eerder in interviews ontboezemd dat hij jarenlang cocaïne rookte. Of zijn dood drugsgerelateerd is, moet nog blijken. Volgens de politie is in ieder geval geen sprake van een misdrijf.

Crash

Iets meer dan een jaar geleden was Goldstein volop in het nieuws nadat hij een vliegtuigcrash had overleefd waarbij vier van de zes inzittenden omkwamen. De andere overlevende was voormalig drummer van de band Blink-182 Travis Barker.

Adam Goldstein was voor zijn solocarrière dj bij de band Crazy Town, dat in 2001 een grote hit had met het nummer Butterfly.

Ook zijn relaties met de actrices Nicole Richie en Mandy Moore sprongen in het oog.