AMSTERDAM - Bonnie Tyler klimt volgende maand samen met Gerard Joling op het podium. De zangeres van 'Total eclipse of the heart' is de mystery guest tijdens Jolings 'For your eyes only'-concert.

Dat maakte een enthousiaste Joling dinsdag bekend tijdens de presentatie van de show. Het concert is op 5 september in Spaarnwoude.

Joling deed lang geheimzinnig over zijn speciale gast. Tot dinsdag werd Tyler omschreven als 'internationale surprise act'.

Over de andere artiesten, onder wie Hans Klok en Ruth Jacott, deed de ex-Topper minder mysterieus. "Ik heb er erg veel zin in", zei Joling. "Bonnie is voor mij echt jeugdsentiment."

Te laat

'For your eyes only' vindt dit jaar voor de tweede keer plaats. Vorig jaar verliep het eerste van twee megaconcerten niet vlekkeloos. Bezoekers moesten lang wachten bij de toegangspoorten en Joling kwam veel te laat aan.

Tijdens de eerste editie waren artiesten als de Dolly Dots en Gordon te gast. Dit jaar moeten onder meer de dames van Luv het publiek naar Spaarnwoude lokken. Speciaal voor het buitenconcert komen de drie weer bij elkaar.

Joling geeft persconferentie