HILVERSUM - Vanwege de overweldigde run op kaartjes voor de shows Symphonica in Rosso met hoofdgast Diana Ross, heeft de organisatie besloten tot een derde concert. Het extra muziekspektakel in Gelredome in Arnhem staat gepland op zondag 18 oktober.

Dit liet concertorganisator The Entertainment Group donderdag weten. Voor de shows op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

The Entertainment Group verwacht fans uit heel Europa. ''Het is fantastisch te horen dat zoveel mensen deel willen uitmaken van deze once in a lifetime experience."

"Daar dit mijn enige Europese concerten in 2009 zijn, gaan we er iets heel speciaals van maken'', aldus Diana Ross vanuit de Verenigde Staten.

The Supremes

Ross is een van de succesvolste vrouwelijke artiesten ooit. Ze werd bekend met het soultrio The Supremes. Daarna volgde een lange solocarrière. Ze schreef hits op haar naam als The Boss, Baby Love, Chain Reaction, Why Do Fools Fall in Love, Love Hangover en I'm Coming Out.

Orkest

Ross zal tijdens de vierde editie van de concertreeks Symphonica in Rosso haar wereldwijde hits samen met een 40-koppig symphonisch orkest uitvoeren.

Eerder waren Marco Borsato, Paul de Leeuw en Lionel Richie hoofdgast van het muziekspektakel, waar de kleur rood de boventoon voert in onder meer de lichteffecten en de kleding van het publiek.