AMSTERDAM - De nieuwe albums van onder anderen Mariah Carey, Sean Combs en Lil Wayne laten wat langer op zich wachten.

Zo zou 'Memoirs of an imperfect angel' van Mariah Carey op 25 augustus uitkomen, maar dit is uitgesteld tot 15 september. Dat is te lezen op een website van Universal Music Group.

Waarom het album van de 'Hero'-zangeres langer op zich laat wachten, is onduidelijk.

Sean Combs

Ook 'Last train to Paris' van 'Diddy' Combs, dat volgens verschillende media in november zou uitkomen, heeft vertraging opgelopen.

In een filmpje van MTV zei Combs deze week dat het 'de tijd is van Jay-Z en Drake'. "Geniet van die jongens. Maar de trein komt eraan, mensen. Zorg dat je een treinkaartje hebt. Je wilt de trein niet missen."

Lil Wayne

Het label van Lil Wayne heeft verder aan Billboard laten weten dat ook de datum waarop zijn nieuwste cd 'Rebirth' uitkomt is opgeschoven.

Wanneer het schijfje, dat aanvankelijk op 23 juni gekocht had moeten kunnen worden, dan wel in de winkels ligt, is nog niet besloten. Waarom het album van Lil Wayne later uitkomt, is eveneens onduidelijk.

Amerie

De langverwachte terugkeer van '1 thing'-zangeres Amerie gaat ook langer op zich laten wachten. Haar album 'In love & war', dat op 11 augustus zou uitkomen, zal nu vanaf 8 september verkrijgbaar zijn. Ook in dit geval is het onduidelijk wat de vertraging heeft veroorzaakt.