BEST - Met nog meer ruimte voor meer bezoekers is dansevenement Extrema Outdoor ook dit jaar toch weer ruim van tevoren uitverkocht.

De laatste van in totaal 45.000 kaarten voor het festival op 18 juli op het strand van Aquabest in Best gingen donderdag over de toonbank, meldde de organisatie.

Extra ruimte is gecreëerd op het water met een extra ponton en een 300 meter lange brug naar de beide uiteinden van het festivalterrein.

Artiesten

Het festival koos voor de veertiende editie voor veel optredens van artiesten die deze zomer niet of nauwelijks op andere plaatsen in Nederland te zien zijn.

De organisatie is daarom trots op de komst van Deadmau5, de Britse dj/producer James Zabiela, de Franse Miss Kitten en electrogrootheid Tiga.

Gevestigde namen als Axwell, Dave Clarke, Steve Angello, Sander Kleinenberg en Josh Wink vullen het internationale deel van het programma.

Nederlandse vertegenwoordiging

Het Franse electrolabel Ed Banger krijgt dit jaar een eigen podium voor de eigen acts zoals Mehdi, Busy P en Justice. Roog, Erick E, Joris Voorn, Remy en Benny Rodrigues vormen de Nederlandse vertegenwoordiging op Extrema.