Zorgvuldig plannen de Kaiser Chiefs de komst van hun tweede album, Yours Truly, Angry Mob. Eind vorig jaar lichtte de band al een tipje van de sluier op tijdens een concert in de Melkweg. Ook is de eerste single, Ruby, al volop te horen.

Op 29 en 30 mei staat de band in Paradiso om de nieuwe nummers aan het Nederlandse publiek te laten horen. En met de kaartverkoop van dit concert hebben ze een leuke marketingtruc uitgehaald.

Combiticket

Als aanstaande zaterdag, 17 februari, de kaartverkoop begint dan heeft men de keuze uit twee opties: het kopen van een regulier kaartje of kiezen voor een kaartje plus album. Voor €15.99 extra krijgt men op de dag van release het nieuwe album thuisbezorgd.

Maar dat is nog niet alles: mensen die voor een kaartje plus album hebben gekozen krijgen na afloop van het concert in Paradiso een gratis exclusieve track van het concert van die avond als download aangeboden.

Op 23 februari komt het langverwachte tweede album in de winkels te liggen en voorafgaand kun je vanaf vandaag de nieuwe single kopen. Wie alvast een voorproefje wilt, hier is de video van Ruby.