Met als motto 'nog eens samen gas geven' hebben de bandleden van The Scene besloten om weer gezamenlijk op te gaan treden. En een album op te nemen.

De plannen zijn nog niet concreet, maar de energie is er wel. Nadat afgelopen zomer drie ex-bandleden samen met Scene-frontman Thé Lau hadden gespeeld, hadden ze allen het gevoel dat het erg leuk zou zijn om weer iets samen te gaan doen.

De band staat te popelen om oude hits als Blauw, Iedereen is van de wereld en Open weer voor een publiek te gaan spelen. Volgens Lau is er namelijk niks mis met die nummers.

Festivals

Inmiddels zijn er al optredens gepland in twee geliefde zalen: Paradiso en AB, en is men in onderhandeling met diverse festivals. Ook is The Scene intussen de studio ingedoken voor de opnamen van een nieuw album dat half mei moet verschijnen. Men is er nog niet helemaal over uit wat er op die plaat moet komen te staan, maar de verwachting is een mix van nieuwe nummers en oude in een nieuw jasje.

Deze cd is dan de opvolger van Teder, het laatste Scene-album uit 2000. Na het verschijnen van Teder is volgens eigen zeggen de rek uit de band en besluit men in 2002 om te stoppen.