Robin McKelle, the new leading lady of jazz, komt op 18 maart naar het Bimhuis voor een eenmalig concert. Kaarten zijn vanaf 22 januari beschikbaar.

Robin Mckelle heeft met haar debuutalbum 'Introducing' ook in Nederland flink indruk gemaakt. De songs van het American Songbook uit de jaren 40 en 50, heerlijk verpakt in big band arrangementen, hebben al heel veel mensen enthousiast naar de platenwinkels laten gaan.

En haar fantastische stem doet daarnaast natuurlijk de grote truc. Dat ze ook live imponeert was reeds ook op NU.nl te lezen. Binnen haar drukke tourschema heeft ze gelukkig nog een plek weten te vinden om ook Nederland aan te doen. Het gaat in deze om een middag matinee. Wees er snel bij om dit concert niet te missen!

Info :

Het concert is op 18 maart 2007 om 14.30 (deuren open 13.30 uur) in het Bimhuis te Amsterdam. Toegansprijs: Eur 16,-. De voorverkoop van de kaarten start op 22 januari 2007.

Zie ook www.bimhuis.nl

Extra info:

NU.nl zal vanaf volgende week een speciale Aktie/prijsvraag op de site plaatsen om gratis kaarten voor het concert of door McKelle gesigneerde CD's te kunnen winnen.