AMSTERDAM - Take That, Lionel Richie, Lucie Silvas en Ilse DeLange zijn op 3 februari allemaal te zien in theater Carré in Amsterdam. Dat vertelt Ivo Niehe donderdag in De Telegraaf.

Bekijk video

De presentator kreeg de artiesten bij elkaar voor zijn De Nieuwe Theater Show. "Ik heb met allemaal iets bijzonders. Het is een droom dat ze allemaal komen. Ik ben nu al zo opgetogen dat ik overweeg een jaarlijks evenement te maken."

Niehe heeft een zwak voor Take That sinds hij jaren geleden het laatste optreden van de boyband met Robbie Williams in zijn programma had. "We hadden 250 huilende vrouwen in de zaal. Een onvergetelijke bak emotie." Nu Take That zonder Williams een comeback heeft gemaakt, leek het Niehe leuk de bandleden weer eens uit te nodigen.

Nadeel

Ook Lionel Richie is een van de favoriete artiesten van Niehe, hoewel aan zijn komst volgens de presentator ook een nadeel kleeft. "Hij wil steevast logeren in de duurste suite van het Amstel Hotel. Maar zijn muziek maakt alles goed."

Lucie Silvas komt omdat Niehe benieuwd is naar haar kunnen en Ilse DeLange omdat hij haar heeft zien veranderen 'van een onzeker lachebekje in de vedette die ze nu is'.

De 60-jarige Niehe maakte deze maand zijn rentree bij de Tros, na tegenvallende kijkcijfers van zijn programma bij Talpa.