Om hun 15 jarig jubileum extra luister bij te zetten doet Bettie het gehele land aan met hun 'Bare Stripped Naked' tour. Een geweldige mogelijkheid om al hun geweldige songs weer eens voorbij te horen komen!

Over Bettie Serveert kunnen we maar hoeven we niet veel woorden vuil te maken. Het is gewoon een van de allerbeste bands die ons land heeft voortgebracht. Vanaf hun meesterlijke debuut 'Palomine' tot hun fijne laatste album 'Bare Stripped Naked' hebben ze dat optimaal bewezen.

Haarlem

Afgelopen weekend deed de band het Patronaat in Haarlem aan en het was weer een prachtige avond. En waar je zou denken dat ze ons, gezien hun laatste album, een relaxte avond zouden bezorgen hadden we het dus goed mis. De band rockte volop met natuurlijk een vette hoofdrol voor de geweldige Peter Visser (naast Anne 'Do The Undo' Soldaat natuurlijk, zonder twijfel, de beste gitarist van Nederland).

Bassist Berend Dubbe ziet er momenteel cooler dan cool uit met zijn lange haar en zijn basspel blijft immer intrigerend. Zangeres Carol van Dijk stal echter de show met haar geweldige zang (het lijkt wel of die naarmate ze ouder wordt steeds mooier wordt) en podium persoonlijkheid.

Er werd een uitgebreide set gespeeld waarin alle live klassiekers (Smack, Palomine, Versace, de Diva, Hand's Off en zoveel meer) voorbij kwamen. Ga Bettie zien nu deze tour nog duurt. Een geweldige avond ligt in het verschiet!

Bare Stripped Naked Tour update
jan 12, 2007: mezz (breda)
jan 13, 2007: instore @ popeye (hengelo)
jan 13, 2007: metropool (hengelo)
jan 14, 2007: roepaen (ottersum)
jan 27, 2007: hedon (zwolle)

feb 03, 2007: kultuurhuis bosch (arnhem)
feb 04, 2007: beauforthuis (austerlitz/zeist)