De bandleden van Racoon zijn erg blij met het succes dat de band de laatste jaren had. Hiervoor willen ze de fans bedanken met twee gratis nummers die destijds net niet op het album Another Day terechtkwamen.

Hieronder staat de open brief van de band aan alle fans en liefhebbers van Racoon. In de laatste regels valt te lezen waar je de twee gratis nummers kunt downloaden:

"Mooi man. Na zo'n drie jaar stilte namen we in 2004 onze derde cd op met Racoon. En kijk, we kwamen al snel tot de ontdekking dat de mensen de band niet vergeten waren. Dat doet goed.

Het begon vorige zomer steil bergop te gaan toen 'Love You More' niet meer uit de ether te bannen was, en ondertussen zijn er meer dan 100.000 exemplaren van 'Another day' over de toonbank gegaan. Da's niet mis in deze tijd. Daarom willen we met Racoon graag iets terug doen, om jullie te bedanken.

Twee songs zijn destijds bij de opnames van "Another Day" blijven liggen, omdat we geld tekort hadden. Inmiddels zijn ze alsnog gemixed en gemasterd en nu willen we jullie deze liedjes geheel 'voor gratis' aanbieden via de downloadplatforms van de partners die ons het afgelopen jaar gesteund hebben.

Dus bij dezen, van ons voor alle mensen die ons plaatje gekocht hebben of naar onze concerten kwamen kijken: 'Close Your Eyes', 'The Door Slammed', twee destijds onbetaalbare en nu dus onbetaalde songs.

Nogmaals thanx for all you did in the blue days. Echt geweldig hoe het gaat. We zitten niet stil, het schrijven gaat door, we zullen jullie niet teleurstellen, er komt nog veel moois aan.

De tracks zijn op onze myspace pagina te vinden. De actie loopt van 1 januari tot en met 31 januari.
Groeten Racoon"