De actie van radiozender 3FM om geld in te zamelen voor de acties tegen landmijnen van het Rode Kruis krijgt van alle kanten bijval. Natuurlijk ook vanuit muzikale hoek. Zo zullen aanstaande zaterdag Bløf en A Balladeer de actie muzikaal ondersteunen.

DJ's Giel, Gerard en Sander van Radio 3FM halen met hun Serious Request actie in het Glazen Huis enorme geldbedragen op. Deze donaties worden geschonken aan het Rode Kruis met als doel de bestrijding van landmijnen en hulp aan getroffenen. Op www.3fm.nl kunnen luisteraars ondermeer tegen betaling liedjes aanvragen.

Vele particulieren en bedrijven maken donaties en natuurlijk worden er weer veel items van BN-ers geveild. Bløf draagt de actie een warm hart toe en geeft op zaterdag 23 december op het Neude een akoestisch mini-concert. Het wordt een silent disco concert waarbij de bezoekers tegen betaling een koptelefoon kunnen huren waardoor ze het optreden kunnen beluisteren.

De opbrengsten gaan uiteraard naar het goede doel. A Balladeer stapt om 15.00 uur in het Glazen Huis om de DJ's een hart onder de riem te steken.