Van 12 tot en met 15 april is weer een nieuwe editie van het Rotterdamse kunstenfestival Motel Mozaique. Naast beeldende kunst, performances, bijzondere stadwandelingen en overnachtingen op hele aparte locaties is er dit keer natuurlijk ook weer veel goede muziek.

De eerste acts die zijn bevestigd zijn: !!! (zevenkoppige groovy gitaarband uit New York, die zijn invloeden haalt uit de funk en de punk; uit te spreken als en ook wel bekend als Chk Chk Chk), Priestbird (Amerikaanse band die tot voor kort door het leven ging als Tarantula AD), 120 Days (Noors viertal, volgens de New York Times "A contemporary gloss on Kraftwerk, or a keyboard-heavy take on the dance-punk of DFA Records"), A Silver Mt. Zion (Canadese band met leden van Godspeed You! Black Emperor) en Fujiya & Miyagi (Engels disco-punk trio).

Naast de gebruikelijke festivallocaties als de Rotterdamse Schouwburg en TENT, zijn er dit jaar twee nieuwe locaties bijgekomen: Off_Corso en Lantaren/Venster. De kaartverkoop voor Motel Mozaïque start nog voor het einde van het jaar.

Er zijn vijf verschillende kaarten verkrijgbaar. Meer informatie hierover staat op: www.motelmozaique.nl