AMSTERDAM - We waren er al een beetje bang voor (zie het interview met Scissor Sisters van zaterdag) maar nu is het bewijs geleverd. Scissor Sisters zijn ontzettend populair in Nederland! Hun aangekondigde concert op 22 april van het komende jaar was binnen één dag volledig uitverkocht.

Door concertpromotor Mojo zijn nog geen nieuwe data bekendgemaakt. Maar dat de band er nog wel een paar concerten aan vast kan koppelen, mag naar dit overrompelende succes wel zeer duidelijk zijn.

Scissor Sisters veroverden zo'n twee jaar terug Europa met hun gelijknamige debuutalbum en de grote hitsingle 'Comfortably Numb'. Hun eerste grote Nederlandse optreden in datzelfde jaar op Lowlands mag als een van de meest legendarische van Lowlands te boek worden gesteld.

Dansbaarheid

Het enorme enthousiasme van de band en de kwaliteit en dansbaarheid van de songs werden zeer goed ontvangen. Met hun net verschenen tweede album 'Ta dah' en de enorme hitsingle 'I Don't Feel Like Dancin' wordt dat succes met wonderbaarlijk gemak gecontinueerd.

De nieuwe single 'Land Of A Thousand Words' zal binnen enkele weken gaan verschijnen. Dat het concert in de HMH zou uitverkopen was te verwachten na het enerverende Lowlands-concert van dit jaar waar weer de hele zaal op zijn kop stond.