Maandag 15 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Nick & Simon

Nick & Simon hebben meer soloplannen, maar bevestigen definitieve breuk niet

Nick & Simon zijn van plan om de komende tijd aan soloprojecten te werken. Het management van het duo bevestigt naar aanleiding van geruchten in Privé dat de twee meer los van elkaar aan de slag gaan, maar spreekt tegelijkertijd nog niet van een definitieve breuk. Het duo heeft nog tot en met het komende jaar gezamenlijke plannen.
Door Michiel Vos

"Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon. Maar daarnaast staan er voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland", laat het management aan NU.nl weten. Zo volgen er nog nieuwe singles en festivaloptredens en gaan ze als duo nog het theater in.

Het management zegt dat beide zangers momenteel op vakantie zijn en voorlopig niet bereikbaar zijn voor commentaar. Op 29 augustus schuiven ze aan in de talkshow Jinek om over hun toekomstplannen te praten. Op de vraag of hun duoagenda leeg blijft na de al geplande projecten, geeft het management nog geen duidelijk antwoord. Ook wil het inhoudelijk nog niets kwijt over de soloplannen van de Volendammers.

Het is niet de eerste keer dat Nick Schilder en Simon Keizer los van elkaar aan projecten werken. Zo stond Keizer al eens alleen in het theater en bracht Schilder muziek uit met VanVelzen en Diggy Dex.

Nick & Simon braken in 2006 door met hun naar zichzelf vernoemde album. Inmiddels hebben ze een lange reeks albums op hun naam staan en scoorden ze hits met nummers als Kijk Omhoog en Rosanne. Tijdens de eerste drie seizoen van The voice of Holland waren de twee te zien als coaches.


Lees meer over:
Nick SchilderNick & SimonSimon KeizerMuziekMedia en Cultuur

Aanbevolen artikelen