Vrijdag 19 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Within Temptation en Evanescence stellen gezamenlijke tour opnieuw uit

Within Temptation en Evanescence stellen opnieuw hun gezamenlijke Worlds Collide Tour uit, laten de bands vrijdag in een gezamenlijke verklaring op sociale media weten.
Door NU.nl/ANP

"Terwijl de wereld langzaam weer opengaat, waren we er optimistisch over dat de tour daadwerkelijk in maart en april plaats zou vinden. Veel landen hebben echter nog steeds beperkingen en daarom zijn we om logistieke redenen genoodzaakt om nu een beslissing te nemen", melden Within Temptation en Evanescence op onder meer hun sociale media.

De tournee werd begin 2021 al voor een tweede keer opgeschoven en zou in maart 2022 van start gaan.

De rockbands uit Nederland en de Verenigde Staten vertellen ook dat ze begrijpen dat fans reizen hebben geboekt om bij de concerten aanwezig te zijn. Ze hopen dat dit de laatste keer is dat de tour moet worden verzet. De groepen gaan ervan uit dat de nieuwe data in november en december worden gepland.

Tijdens de Worlds Collide Tour zouden Within Temptation en Evanescence verschillende Europese landen aandoen, waaronder Nederland en België. De bands zeggen de komende dagen met nieuwe data te komen. Gekochte kaarten blijven geldig.


Lees meer over:
Within TemptationEvanescenceMuziekMedia en Cultuur

Aanbevolen artikelen