Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Eminem optreden superbowl

Eminem noemt zijn Super Bowl-optreden van zondag 'zenuwslopend'

Eminem is erg nerveus voor zijn optreden tijdens de pauze van de Super Bowl komende zondag. De rapper zegt in een interview tijdens het radioprogramma van Sway Calloway op SiriusXM dat hij het "zenuwslopend" vindt dat de show live wordt uitgezonden.
Door NU.nl/ANP

Eminem verzorgt samen met collega's Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar en Mary J. Blige de pauzeshow van de jaarlijkse Super Bowl, het Americanfootballkampioenschap. Die wedstrijd trekt al jaren miljoenen kijkers. "Als je het live op tv verkloot, blijft je geblunder je voor altijd achtervolgen", zei Eminem tegen de radio-dj.

Wat Eminem en zijn collega's komende zondag precies gaan doen, blijft nog een verrassing. Wel wordt het volgens hem een grote productie en zal ook Lamar bewijzen dat hij terecht optreedt met de andere artiesten.

"Kendrick zit minder lang in het vak dan Dr. Dre, Snoop Dogg en ik, maar staat aan de top", aldus Eminem. "Hij behoort tot het hoogste niveau van tekstschrijvers. Niet alleen van deze generatie, maar van alle tijden."


Lees meer over:

EminemSuper BowlSnoop DoggDr. DreMary J. BligeKendrick LamarMuziekMedia en Cultuur

Aanbevolen artikelen