Zaterdag 20 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Travis Scott

Rapper en organisator Travis Scott kapot van Astroworld-drama

Rapper Travis Scott heeft voor het eerst gereageerd op het drama dat zich heeft voltrokken bij het Astroworld Festival in Houston. Daar zijn zeker acht bezoekers in het gedrang overleden en zeventien mensen, onder wie een 10-jarig kind, overgebracht naar het ziekenhuis.
Door NU.nl/ANP

"Ik ben kapot van wat er gisternacht is gebeurd. Mijn gedachten zijn bij de families van de slachtoffers en alle andere mensen die de gevolgen hiervan nu voelen", schrijft Scott, die het festival heeft bedacht, op Twitter.

De rapper zegt in zijn verklaring het onderzoek van de lokale autoriteiten naar de oorzaak te steunen. "Ik wil de bewoners van Houston helpen om de getroffen families te steunen", voegt hij nog toe.

De organisatie van Astroworld reageerde ook al op de gebeurtenissen bij het festival. Zij liet weten mee te leven met de nabestaanden van de acht overleden bezoekers.

Zowel Scott als de organisatie gaat niet in op de kritiek op de veiligheidsmaatregelen en gebrekkige organisatie van het festival die online rond gaat.

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.
Lees meer over:
Travis ScottMuziekMedia en CultuurAstroworld

Aanbevolen artikelen