Bilal Wahib komt binnenkort met nieuwe muziek, laat zijn platenlabel Top Notch maandag via Instagram weten. De 22-jarige artiest werd eerder dit jaar aangehouden op verdenking van het vervaardigen en verspreiden van kinderporno, nadat hij een minderjarige jongen op Instagram had gevraagd zijn geslachtsdeel te laten zien.

Top Notch deelt op Instagram een fragment van de nieuwe muziek.

"Dat je niet alleen was. Of ben ik paranoia, denk ik weer veel te veel na. Ik weet niet wat het is of dat ik mij vergis, dat er iemand anders is. Als we echt willen, dan kan het", luidt de tekst die Wahib in het filmpje zingt.

Sinds de ophef had Wahib op muzikaal vlak niets meer van zich laten horen. Wel gaf hij eind juni tijdens een feest in Paradiso een verrassingsoptreden. Ook speelt de zanger en acteur een rol in de film Meskina, die nu in de bioscoop draait.

Wahib kreeg het flink te verduren in de media. Programma's met hem werden geannuleerd of offline gehaald, hij kreeg een levenslang Instagram-verbod opgelegd en verschillende radiozenders boycotten zijn muziek. In het programma Op1 bood hij excuses aan voor zijn actie.

De 22-jarige zanger scoorde grote hits met onder meer de nummers Tigers en 501.