Woensdag 5 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Nick Carter en AJ McLean

Backstreet Boys- en *NSYNC-zangers werken samen aan 'iets heel groots'

Een paar leden van de Backstreet Boys en *NSYNC komen samen met "iets heel groots". Dat vertelden ze volgens ET Online tijdens een livesessie op Instagram.
Door ANP

Backstreet Boys Nick Carter en AJ McLean en Lance Bass en Joey Fatone van *NSYNC willen graag samen iets doen vanwege Pride Maand, omdat veel leden van de lhbti-gemeenschap werkzaam zijn in de entertainmentindustrie.

"We kunnen er nog niet te veel over verklappen", aldus Carter. "We gaan het komende week bekendmaken. Het is iets heel groots en we hebben er heel veel zin in."

Hoewel de mannen in de jaren negentig elkaars concurrenten waren, is er van rivaliteit geen sprake meer. "Die rivaliteit was best wel leuk, maar soms gaat dat te ver. De wereld is nu veel te verdeeld", zei Bass, die eraan toevoegde dat het daarom de perfecte tijd is voor een samenwerking. "Laten we de liefde delen", vulde Carter aan.

De Backstreet Boys, waar ook Brian Littrell, Kevin Richardson en Howie Dorough bij horen, werden in 1993 opgericht en scoorden hits als I Want It That Way en As Long As You Love Me. Ze namen sindsdien een aantal pauzes, maar zijn nog steeds bij elkaar.

*NSYNC werd in 1995 opgericht door Bass, Fatone, Justin Timberlake, JC Chasez en Chris Kirkpatrick. De groep had hits met nummers als I Want You Back en Bye Bye Bye. In 2002 gingen de zangers ieder hun eigen weg, maar ze stonden in de jaren daarna wel af en toe met elkaar op het podium.


Lees meer over:

Backstreet BoysMuziekMedia en Cultuur

Aanbevolen artikelen

NUjij-reacties


nujij comment 0 reacties