Ashley Walters klaagt Marilyn Manson aan voor aanranding, mishandeling en intimidatie in de tijd dat zij de persoonlijk assistent van de artiest was. Volgens The Cut heeft ze dinsdag haar aanklacht ingediend.

Volgens de 37-jarige Walters was Manson een vreselijke baas die niet alleen gewelddadige uitbarstingen had, maar haar soms ook 48 uur achter elkaar liet werken en zijn vrienden vertelde dat ze haar mochten betasten.

The Cut heeft de complete aanklacht openbaar gemaakt. In het document is onder meer te lezen dat Manson haar met geweld dwong allerlei opdrachten uit te voeren en dat hij haar aanbood aan andere mannen.

Fotografe Walters en Manson leerden elkaar in 2010 kennen. Kort na hun ontmoeting vroeg Manson haar of zij zijn assistent wilde worden. In de zomer van 2011 werd Walters echter alweer ontslagen door Manson. Volgens haar was de rockster paranoïde en dacht hij dat ze zijn carrière negatief zou beïnvloeden.

Het is de zoveelste beschuldiging aan het adres van Manson. Eerder verschenen al onthullingen van meerdere vrouwen, onder wie actrice Evan Rachel Wood, die de zanger van misbruik en manipulatie beschuldigen. Begin mei ontkende Manson nog dat hij Game of Thrones-actrice Esmé Bianco seksueel heeft misbruikt.