Het politiekorps van Los Angeles heeft een onderzoek geopend naar de van seksueel misbruik beschuldigde rapper T.I. en zijn vrouw Tameka 'Tiny' Harris. Volgens The Daily Beast hebben rechercheurs gesproken met een vrouw die zegt dat ze door de twee is gedrogeerd en misbruikt.

De vrouw heeft verklaard dat ze de rapper en zijn vrouw, die samen enkele realityshows hebben opgenomen, in 2005 heeft ontmoet in een club.

Ze deelde een drankje met Harris en werd gevraagd of ze samen met anderen naar de hotelkamer van het echtpaar wilde komen. Daar bleek ze echter alleen met het stel te zijn. Het echtpaar initieerde seks, waarop de vrouw weigerde en onwel werd in de badkamer. Naderhand bleek er volgens haar toch ongewenst seksueel contact te hebben plaatsgevonden.

In maart kwam een advocaat namens elf vrouwen, onder wie het slachtoffer in Los Angeles, naar buiten met beschuldigingen van misbruik, bedreiging en kidnapping door T.I. (Clifford Harris) en Harris. Hij riep openbaar aanklagers in verschillende staten op gerechtelijk onderzoek te doen naar de rapper en zijn vrouw, die tot nu toe alles hebben ontkend.