Snelle, die vrijdagavond zijn debuut maakt in The Voice Kids, moet op advies van de arts rust nemen. Zijn management laat aan RTL Boulevard weten dat zijn drukke agenda tot vermoeidheid heeft geleid.

"De afgelopen twee jaar zijn voor Snelle een fantastische maar ook intense periode geweest", aldus zijn management.

"Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo'n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen. Aangezien zijn gezondheid het allerbelangrijkste is, houden wij ons aan dit advies."

RTL laat in een reactie weten dat zij momenteel met Snelle's management aan het bekijken zijn "hoe hij invulling kan geven aan de geplande opnames voor The Voice Kids".

De opnames voor de aflevering van vrijdagavond zijn al geweest en Snelle is hierin gewoon te zien. Ook veel van de volgende afleveringen zijn al opgenomen. Naast Snelle nemen Ilse DeLange, Ali B en Miss Montreal plaats in de jury van de nieuwe reeks van het zangtalentprogramma.

Snelle (25), echte naam Lars Bos, brak door in 2019 met het nummer Reünie. Ook het nummer Lippenstift met Marco Borsato en John Ewbank deed het goed in de hitlijsten. Recentelijk bracht hij zijn nieuwe album uit en hij scoort momenteel een hit met het nummer Blijven Slapen, dat hij maakte met Maan.