Donderdag 18 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Dionne Warwick (80) neemt duet op met Chance the Rapper (27)

Dionne Warwick en Chance the Rapper werken samen aan een nieuwe single, waarvan de opbrengst naar hun liefdadigheidsorganisaties moet gaan. Dat deelt de tachtigjarige zangeres op Twitter.
Door ANP/NU.nl

De single gaat Nothing's Impossible heten. "We gaan ons best doen om wat mooie dingen te doen voor mensen die het hard nodig hebben", vertelt ze in het filmpje. De twee willen de opbrengst schenken aan hun eigen liefdadigheidsorganisaties, SocialWorks van Chance the Rapper en Hunger: Not Impossible van Warwick.

De samenwerking tussen de rapper en de zangeres volgt na een Twitter-conversatie tussen de twee. In december uitte Warwick haar verbazing over de artiestennaam van de 27-jarige Chancelor Bennett, de echte naam van Chance the Rapper.

"Hoi @chancetherapper. Het is overduidelijk dat je een rapper bent, maar waarom heb je dat in je artiestennaam gezet? Ik blijf er maar aan denken", schreef ze.

Chance the Rapper reageerde verrast op de tweet van de artieste. "Ik ben compleet overdonderd dat u weet wie ik ben. Dit is geweldig", antwoordde hij, zonder een verklaring te geven voor zijn artiestennaam.

"Natuurlijk weet ik wie je bent. Jij bent dé rapper. Laten we samen rappen", reageerde Warwick weer, waaruit viel op te maken dat ze openstond voor een samenwerking. "Ik stuur je een bericht."


Lees meer over:
Chance the RapperMuziek

Aanbevolen artikelen

NUjij-reacties


nujij comment 0 reacties