Dua Lipa treedt tijdens haar livestreamconcert Studio 2054 samen op met Elton John en Kylie Minogue. De Britse zangeres laat haar fans woensdag via sociale media weten dat de twee popiconen haar op het podium zullen bijstaan.

Naast John en Minogue verzorgt ook de Britse artiest FKA twigs een optreden bij het livestreamconcert dat op vrijdag 27 november te zien is. Lipa bracht onlangs het duet Prisoner met Miley Cyrus uit, dat tijdens de show ook door het duo live gezongen zal worden. Met J Balvin en Bad Bunny zal ze de hit Un Dia ten gehore brengen.

Lipa omschreef het optreden onlangs als "eerder een live film dan een liveshow". De popster verwijst met de naam van het concert naar de wereldberoemde discoclub uit de jaren zeventig Studio 54. Met haar album Future Nostalgia, dat eerder dit jaar verscheen, greep Lipa ook terug naar dit muziekgenre. Het album leverde haar al hits op als Don't Start Now, Physical en Break My Heart.

De zangeres maakte vorige maand bekend dat haar concert in de Amsterdamse Ziggo Dome wederom wordt uitgesteld. De show staat nu gepland voor 5 oktober 2021.