Elettra Lamborghini, de verloofde van Afrojack, heeft een single opgenomen met rapper Bizzey. De Italiaanse zangeres en realityster kondigt op Instagram aan dat het lied Hola Kitty heet.

Lamborghini schrijft dat het lied in de nacht van woensdag op donderdag om middernacht verschijnt. De samenwerking met Bizzey is geproduceerd door La$$a. Het is niet het enige nieuwe lied van Bizzey dat deze week het levenslicht ziet. Op vrijdag komt Doorheen uit, een samenwerking met Bilal Wahib, Ronnie Flex en Ramiks.

Lamborghini werd vooral bekend door haar deelname aan realityseries als Gran Hermano (de Spaanse versie van Big Brother) en Geordie Shore. In 2018 nam ze haar debuutsingle Pem Pem op, wat een hit werd in Italië. Eerder dit jaar deed ze mee met het Sanremo Festival, waarvan de winnaar de kans krijgt Italië op het Eurovisie Songfestival te vertegenwoordigen. Met Musica (E Il Resto Scompare) eindigde ze op plaats 21.

Afrojack en Lamborghini begonnen in 2018 een relatie. Tijdens Kerst 2019 kondigden ze aan verloofd te zijn. Lamborghini zegt nog dit jaar in het huwelijksbootje te stappen met de Nederlandse dj.