De registratie van de gelivestreamde dj-set INKED Radio episode 3 door dj Tony Junior is vanwege auteursrechtenschendingen door YouTube verwijderd van het videoplatform. Een paar uur na plaatsing zorgde Create Music Group ervoor dat door het bedrijf beheerde content niet meer te zien is op het YouTube-kanaal van de dj.

Het is niet bekend om welk door Create Music Group beheerd muzieknummer of nummers het gaat. Het muziekdistributiebedrijf vertegenwoordigt de muziekrechten van onder anderen zangeres Jennifer Lopez en de rappers Wiz Khalifa en Post Malone.

Tony Junior zette de eerste aflevering van INKED radio op 21 februari online. Dit deel en deel twee zijn nog wel te zien via YouTube.

Tony Junior, echte naam Tony Claessens, startte zijn carrière als drummer. Tot december had hij een relatie met zangeres Maan, voor wiens debuutalbum hij meewerkte aan het nummer 7 Maanden.

Een woordvoerder van Buma/Stemra laat zondag aan NU.nl weten dat de bewuste video inmiddels weer volledig online te vinden is.