Drievoudig Songfestival-winnaar Johnny Logan is als laatste artiest toegevoegd aan de line-up van Het Grote Songfestivalfeest. Dit maken de organisatoren van het evenement in de Amsterdamse Ziggo Dome vrijdag bekend.

Logan won het Songfestival namens Ierland voor het eerst in 1980 in Den Haag met het nummer What's Another Year. Zeven jaar daarna won de zanger opnieuw, dit keer met het nummer Hold Me Now. In 1992 schreef de Ierse zanger het nummer Why Me voor zangeres Linda Martin. Zij won dat jaar en dat maakte Logan de eerste en enige artiest die drie songfestival-titels op zijn naam heeft.

De definitieve line-up is nu compleet. Voormalig winnaars zoals Loreen, Sandra Kim, Charlotte Perrelli, Dana International, Dima Bilan, Netta en Emmelie de Forest zullen optreden tijdens het concert, dat de Songfestivalevenementen op Nederlandse bodem aftrapt. Het Eurovisie Songfestival vindt in mei in Rotterdam plaats nadat Duncan Laurence dit jaar als winnaar uit de bus kwam.

In totaal zullen er 33 acts uit zeventien landen, waaronder 23 winnaars, van de afgelopen vijftig jaar Songfestival op het podium staan.

Het concert vindt plaats op 15 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.