Time, het vijfde studioalbum van Kensington, moet de hoge verwachtingen waarmaken van een band die in Nederland de absolute top heeft bereikt. Een greep uit de recensies.

de Volkskrant - vier van de vijf sterren

"Gebleven is de wall of sound die bij Kensington hoort, maar hij lijkt transparanter. Wat zingt Eloi Youssef goed. Wat klinken die harmonieën mooi. De songs: volwassener, afwisselender, gewoon beter. Kensington is een stadionband; dan is niet elke muziekkenner je vriend. Maar wat ze doen, doen ze op Time beter dan ooit."

Lees de volledige recensie hier

Trouw - drie van de vijf sterren

"Vorig jaar vulde de band de Johan Cruijff ArenA en in december staan de vier mannen weer driemaal in de Ziggo Dome. Dat kan geen enkele Nederlandse gitaarband ze nazeggen. Maar de Utrechters mogen best een voorbeeld nemen aan een groep als De Staat die ook al ruim tien jaar bestaat, maar zich wél op elke plaat weet te vernieuwen."

Lees de volledige recensie hier

Eindhovens Dagblad - geeft geen sterren

De ED-verslaggever woonde donderdag de 538-showcase bij in het Klokgebouw in Eindhoven. De band speelde daar drie nieuwe nummers. "Kensington klinkt nog altijd als een overgeproduceerde dertien-in-een-dozijnband met aanstekelijke melodieën. Dat ook de nieuwe plaat de nodige kritiek zal krijgen, ligt dus voor de hand. Maar de band die de Johan Cruijff ArenA uitverkocht, zal zich er niet druk om maken."

Lees de volledige recensie hier

Kensington - Uncharted
252
Kensington - Uncharted