Een Amerikaanse fan van Madonna klaagt de zangeres aan voor het verzetten van de aanvangstijd van haar concert op 17 december in Miami Beach, meldt TMZ zaterdag.

In door TMZ verkregen rechtbankdocumenten claimt de man een aanzienlijk geldbedrag te hebben verloren nadat de aanvangstijd van Madonna's concert verplaatst werd van 20.30 uur naar 22.30 uur.

In de documenten is te lezen dat de zangeres tijdens haar huidige tournee verre van punctueel is. Zo zou ze regelmatig twee uur later dan de begintijd op het podium verschijnen en onlangs de aanvangstijd van al haar concerten hebben verplaatst naar 22.30 uur. De aanklager stelt dat dit een belachelijk tijdstip is voor een avondconcert dat op een doordeweekse dinsdag plaatsvindt.

De Amerikaan claimt dat de drie kaartjes die hij voor het concert kocht veel minder waard zijn nu het optreden twee uur later dan aangekondigd begint. Ook zou de concertpromotor hem geweigerd hebben het bedrag van 1.024,95 dollar (930,43 euro) dat hij voor de kaartjes betaalde, terug te geven.