Jeff Goldblum heeft een duet opgenomen met Miley Cyrus, meldt NME vrijdag. Het liedje, genaamd The Thrill is Gone, zal te horen zijn op het nieuwe album van de acteur.

Het nummer, een cover van trompettist en zanger Chet Baker, is tijdens de optredens van Goldblum al jaren onderdeel van de setlijst. Toch heeft de acteur "lang gewacht op de perfecte zanger" om het lied mee op te nemen, laat hij weten in een persbericht.

Goldblum, die goed bevriend is met Cyrus, is erg blij met de samenwerking. "Om de enige echte Miley Cyrus een van onze arrangementen te horen zingen is tegelijkertijd surrealistisch en betoverend. Ik kan niet stoppen met luisteren. Het is perfect", aldus de zingende acteur.

Naast met Cyrus ging Goldblum voor zijn op 1 november te verschijnen album I Shouldn't Be Telling You This ook in duet met de zangeressen Sharon Van Etten en Anna Calvi.

De acteur maakt van jongs af aan al muziek en treedt op als jazzpianist met zijn eigen Mildred Snitzer Orchestra. Goldlbum is vooral bekend van zijn rollen in onder meer de films The Fly, Jurrasic Park, Guardians of the Galaxy en Thor: Ragnarok.