Nicki Minaj onthult onlangs een nummer te hebben gemaakt met Adele. De Amerikaanse rapper zegt dat er ook al een videoclip bij de single is opgenomen.

In gesprek met Entertainment Tonight bij de introductie van haar eigen modelijn vertelt Minaj over de samenwerking met de Britse zangeres. "Adele heeft me laten zweren dat ik hier niemand over zou vertellen. Het is een geweldig liedje."

Er gaan al maanden geruchten dat Adele binnenkort nieuwe muziek uitbrengt, maar details over haar nieuwe album zijn nog niet bevestigd. In maart werd de Hello-zangeres nabij een muziekstudio gezien, maar vooralsnog heeft ze nog geen nieuwe single uitgebracht.

De Britse heeft eerder laten weten groot fan te zijn van de Starships-rapper. Adele rapte een couplet uit Minaj's hit Monster toen ze te gast was in James Cordens Carpool Karaoke.

Begin september liet Minaj op Twitter weten dat ze voornemens was om met pensioen te gaan, om een gezin te kunnen stichten. Dit bericht werd later weer door de artiest verwijderd. Inmiddels heeft Minaj ook een samenwerking met Ariana Grande aangekondigd.