Justin Timberlake heeft in de studio aan nieuwe muziek gewerkt met artiesten als Lizzo, Sza en Meek Mill. De zanger vertelt aan Entertainment Tonight dat hij nog niet weet wanneer de liedjes worden uitgebracht.

"Ik wilde met jonge en frisse artiesten samenwerken. Ik heb al zolang geschreven en geproduceerd en ik wilde die energie die je krijgt van samenwerken weer voelen", aldus Timberlake.

Hij vertelt dat hij Lizzo, die momenteel grote hits scoort met Truth Hurts en Good As Hell, ontmoette in de Songwriters Hall of Fame. "Ik vertelde haar dat ik een fan ben van haar werk en vroeg haar of ze samen met mij wilde werken aan een nummer. Volgens mij dacht ze dat ik een grap maakte."

Timberlake wil nog niet te veel loslaten over de liedjes die hij met de zangeres en rapper opnam. "Als zij er meer over wil vertellen, dan mag ze dat natuurlijk, maar ik kan je wel al zeggen dat het heel goed is en ik erg blij ben met het resultaat."

Timberlake, die zijn carrière begon als onderdeel van de boyband *NSYNC, scoorde solo grote hits met liedjes als Like I Love You, Cry Me A River, SexyBack en Mirrors. In 201`6 scoorde hij nog een nummer 1-hit met Can't Stop The Feeling!. In 2017 verscheen zijn recentste album Man of the Woods.