Tino Martin heeft maandagavond vier prijzen gewonnen bij de Buma NL Awards. Ook Davina Michelle en Frenna namen meerdere prijzen in ontvangst, maakte Buma bekend op hun website.

Op Facebook liet Martin zijn waardering blijken. "Vier op een rij! Ik moet mezelf even in mijn arm knijpen om zeker te weten dat ik niet droom. Hier doe je het toch allemaal voor! Trots ben ik op mijn hele team dat dit allemaal voor mij mogelijk heeft gemaakt", schrijft hij.

Martin won met het nummer Zij weet het de prijs voor meest succesvolle Nederlandse single. Zij weet het is geschreven door Glen Faria, ook wel bekend onder de naam MC Fit. Daarnaast sleepte Martin de prijs voor meest gestreamde track Holland en meest gedraaid in de Nederlandse horeca in de wacht. Ook is hij verkozen tot beste act levenslied.

Davina Michelle won drie awards: zo won zij de prijs voor meest succesvolle single populair en meest gestreamd populair met het nummer Duurt te lang. Ook Duurt te lang is geschreven door MC Fit. De hit Hoe het danst, die ze samen met Marco Borsato en Armin van Buuren maakte, won een prijs in de categorie Nederlandse horeca populair.

Ook Frenna kreeg erkenning voor zijn werk. Zijn album Francis en de samenwerking met Lil' Kleine, Verleden Tijd, werden allebei beloond met een award. Nielson won de prijs voor meest succesvolle album (Diamant) in de categorie populair. In de categorie Hollands ging die award naar André Hazes voor zijn plaat Anders.