Bruno Mars en zijn publicist Michelle Reece worden door concertpromotor Major Entertainment aangeklaagd wegens het niet nakomen van afspraken. De artiest kwam niet bij een gepland optreden ondanks dat Major Entertainment wel al had betaald, schrijft The Blast.

Bruno Mars, die in het echt Peter Hernandez heet, zou na overleg met publicist Reece op 23 oktober 2017 optreden in Missouri als onderdeel van zijn 24K Magic Tour. Reece kondigde vlak voor het concert pas aan dat dit niet doorging.

De zanger en zijn publicist hadden beiden geen contract ondertekend. Major Entertainment betaalde Reece 77.800 dollar (omgerekend ongeveer 70.000 euro), om onder anderen Mars mee te betalen. Dit geld heeft het bedrijf nooit teruggezien.

Het promotiebedrijf claimt daarnaast veel geld te hebben betaald voor de voorbereiding van het concert. Zo zou er onder andere geld zijn gegaan naar kaartverkoop, de zaalverhuur, promotie en beveiliging. Ook waren het vervoer, de hotel- en kleedkamers en eten voor Mars al betaald. Major Entertainment eist 1 miljoen dollar als schadevergoeding.