De in 2016 overleden Britse rockmuzikant David Bowie wordt in 2020 opnieuw geëerd met een nieuwe editie van A Bowie Celebration: The David Bowie Alumni Tour.

Initiatiefnemer is opnieuw Mike Garson, voormalig lid van Bowies begeleidingsband, die daarvoor momenteel samenwerkt met Gerry Leonard, Carmine Rojas, Charlie Sexton, Kevin Armstrong, Alan Childs en vocalisten als Corey Glover (Living Colour) en Mr Hudson.

De nieuwe tour bestaat uit een Diamond Dogs & More-tour in Europa en een Diamond Dogs/Ziggy Stardust -tour in Noord-Amerika.

De Europese tour start op 17 januari in Amsterdam met een optreden in Paradiso. Op 18 januari volgt Antwerpen en op 19 januari staat poppodium Paard in Den Haag op het programma. Daarna trekt de show tot eind januari verder door Europa. Van begin maart tot half april volgen dan 28 shows in Noord-Amerika. De kaartverkoop voor het Amerikaanse deel gaat vrijdag van start.

Bowie overleed begin 2016 op 69-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. De zanger werd bekend vanwege zijn wereldhits als Space Oddity, Ziggy Stardust, Heroes en Under Pressure, dat hij met Queen-zanger Freddie Mercury zong. In Nederland behaalde hij in totaal vijf nummer 1-hits.